English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

Rally jezdci brousí brusle - ve Zlíně se setkají již po šesté

Zařazeno : Icetour

Jiří Hejtmánek, 22.01.2014 15:03
Tisknout článek
Kategorie : Ostatní; zobrazeno : 4197x


Šesté hokejové klání jezdců rallye a jejich mechaniků pod názvem Rally Ice Tour, proběhne již tuto sobotu 25. ledna od 17.00 hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.
Rally jezdci brousí brusle - ve Zlíně se setkají již po šesté
Rally jezdci brousí brusle - ve Zlíně se setkají již po šesté

 Mimo hokejového mače, ve kterém se představí například Roman Kresta, Jan Jelínek, Mirek Jakeš, Silvestr Mikulaštík, Josef Peták nebo Michal Ernst, pořadatelé nachystali opět bohatý doprovodný program. Kromě již tradiční tomboly se můžete těšit na autogramiádu Olgy Lounové, rallye trenažer či soutěžní vozy vystavené před zimním stadionem. Hlavním bodem večera ale bude předání finančního daru pětiapůlletému Filípku Staškovy, jenž trpí Downovým syndromem a dalšími zdravotními nesnázemi. Přijďte na zlínský zimák podpořit rallye jezdce v jejich hokejovém snažení, ale především také dobrou věc. Celým podvečerem vás bude provázet moderátorka Rádia Zlín Wendy Březinová. Vstup na akci je stejně jako v předchozích ročnících zcela zdarma.

Jednou z osobností, která se Rally Ice Tour zúčastní již po třetí v řadě, je šestinásobný mistr ČR v rallye a bývalý tovární pilot Škody a Fordu Roman Kresta. „Stejně jako loni jsem ani chvíli neváhal a s radostí přijal pozvání pořadatelů na tuto příjemnou akci. Zvláště, když výtěžek opět poputuje na dobrou věc a podpoříme někoho, kdo nemá kvůli zdravotnímu hendikepu vůbec jednoduchý život. Věřím ale, že si na své přijdou i fanoušci, kterých, jak doufám, se ve Zlíně opět sejde hodně,“ láká do ochozů zlínského zimáku fanoušky nejen rallye sportu Roman Kresta.

Jak již bylo zmíněno výše, pořadatelé opět připravili pro příchozí diváky bohatý doprovodný program. V průběhu každé třetiny usednou přímo na střídačce vedle hráčů tři vylosovaní diváci, kteří si zároveň odnesou drobný dárek z tomboly. „Po první třetině také proběhne soutěž ve střelbě na hokejovou branku, po druhé autogramiáda Olgy Lounové. V průběhu třetí části bude vylosována oblíbená divácká tombola o věci především s rallyeovou tématikou," přibližuje doprovodný program jeden z pořadatelů akce Viktor Mechl.

Před zimním stadionem budou vystaveny vozy Subaru Impreza WRC a Mitsubishi Lancer Evo IX nebo skvosty v podobě RC modelů jak historických, tak soudobých závodních vozů zlínského RC klubu ZEDART.

Kromě předání daru malému Filípkovi pozvali pořadatelé na akci i děti z dětského domova na Lazech ve Zlíně. „Chceme dětem alespoň trošičku zpříjemnit a zpestřit víkend, takže je necháme nahlédnout do zákulisí Rally Ice Tour. Umožníme jim jak setkání s hráči, tak samozřejmě osobní setkání s populární zpěvačkou Olgou Lounovou,“ líčí další z příjemných počinů pořadatelů zlínský soutěžák a zakladatel Rally Ice Tour Vladimír Barvík. „Osobně jsem velmi rád, že i v době nepříliš lehké ekonomické situace, dokážeme uspořádat takovou akci, která pomůže někomu potřebnému. Chci tedy poděkovat všem, kteří se jí zúčastní ať už přímo na ledě či jakoukoliv jinou pomocí, která je ku prospěchu dobré věci,“ poděkoval na dálku všem zainteresovaným Barvík.

Závěrem ještě zbývá připomenout, že Rally Ice Tour se uskuteční již tuto sobotu 25. ledna 2014 od 17.00 hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Na vaši hojnou účast se již těší všichni účastníci, kteří doufají, že opět vytvoříte skvělou atmosféru. Třeba i podobnou té extraligově hokejové...

/ Zpět na přehled článků

/Související články

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/Hyundai testuje ve Finsku [+2x VIDEO]

/ Další video...