English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

V Hustopečích více než osmdesát posádek

Zařazeno : MMCR1205

Top Media, 13.06.2012 08:34
Tisknout článek
Kategorie : Česká rally; zobrazeno : 5236x


Z aktualizovaného seznamu přihlášených posádek vyplývá, že na jižní Moravu míří třináct jezdců z první patnáctky průběžné klasifikace MMČR. Už byla řeč, že nechybí nikdo z vedoucí trojice Jan Kopecký, Roman Kresta a Václav Pech.
V Hustopečích více než osmdesát posádek
V Hustopečích více než osmdesát posádek

Přihlášku podle očekávání podala i posádka Jaromír Tarabus – Dan Trunkát. Počet vozů specifikace Super 2000 se tím ustálil na počtu sedm.

Hustopeče budou hostit i nejméně tři zahraniční jezdce. Ital Elwis Chentre a Nor Petter Kristiansen budou bojovat v rámci Škoda Fabia R2 Cupu, třetím bude Maďar Kornél Lukács s Citroënem C2 R2 Max.

Výčet dalších zajímavých jmen můžeme odstartovat Západočechem Janem Šlehoferem. Po jeho boku je uveden spolujezdec Jiří Máša, soutěžním nářadím je rovněž Škoda Fabia R2. Pořadatelé obdrželi přihlášku i z Litvínova od Václava Arazima, a tak doufejme, že se jeho lancer na jihomoravských tratích objeví. Kromě Martina Semeráda se diváci mohou těšit i na jeho tátu Josefa, netradičně se slovenským navigátorem Radovanem Moznerem.

Hondu Civic Vti plánuje na Agrotec rally provětrat hokejista Martin Špaňhel, na téměř domácích tratích nebude chybět ani brněnská navigátorka Petra Řiháková. Ta usedne do dalšího civiku vedle svého strýce Pavla Řiháka.

Sestava Poháru ČR zatím čítá více než dvacítku soutěžních vozů, s potenciálními favority Jiřím Hendrichem, Jiřím Šmídem, Petrem Šimurdou a Miloslavem Jirsou.

Více informací k AGROTEC rally Hustopeče k soutěži hledejte na oficiálních stránkách www.agrotecautoklub.cz, případně na AGROTEC Rally Hustopeče v sociální síti facebook.com.

/ Zpět na přehled článků

/Související články

Racing-Mania.cz

Český šampionát pokračuje v Hustopečích

20.06.2012 09:10

Článek ADELL MOGUL racing team, Česká rally

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/Ogier takes Jordan Rally victory WRC 2011

/ Další video...